Παχυσαρκία

October 28, 2023 by Gyftaki0

Η παχυσαρκία είναι μια πολύπλοκη, χρόνια ασθένεια με πολλές αιτίες που οδηγούν σε υπερβολικό σωματικό λίπος και μερικές φορές σε κακή υγεία.

Το σωματικό λίπος από μόνο του δεν είναι ασθένεια αλλά όταν το σώμα σας έχει πάρα πολύ επιπλέον λίπος, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να επιδεινωθούν με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να οδηγήσουν σε δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία.
Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο για την υγεία σας χάνοντας μέρος του υπερβολικού σωματικού σας λίπους. Ακόμη και μικρές αλλαγές στο βάρος μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην υγεία σας. Δεν λειτουργεί κάθε μέθοδος απώλειας βάρους για όλους γι’ αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να χάσουν βάρος περισσότερες από μία φορές.
Η διατήρηση του βάρους είναι εξίσου σημαντική με την απώλεια του εξαρχής.

Στην Αμερική είναι η 2η αιτία θανάτου αλλά και στην Ελλάδα τα επίπεδα της, παρά τη μεσογειακή μας διατροφή, είναι πάρα πολύ υψηλά, ειδικά στην παιδική παχυσαρκία.
Το νέο μηχάνημα που διαθέτει στο ιατρείο της το InBody 770 κάνοντας λεπτομερή ανάλυση σε ένα μόνον λεπτό, χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία SMF-BIA κάνοντας μια αποτύπωση της υγείας στο εσωτερικό του σώματος.
Με την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία ο InBody 770 εκτός από την τμηματική μέτρηση που κάνει κάθε συχνότητα του ξεχωριστά στα 5 σημεία του σώματος, στέλνει και όλες τις συχνότητες ταυτόχρονα για 1”. Αναλύοντας τα γραφήματα και προτείνοντας τα ιδανικά επίπεδα, ξεκάθαρα απεικονίζει την κατάσταση των ασθενών, την πρόοδο και τους στόχους.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© 2023 Revekka Gyftaki, All Rights ReservedPowered By

Digital Agency, Web Design Studio, eSHOP B2B, Athens, London© 2023 Revekka Gyftaki, All Rights Reserved


Powered By

Digital Agency, Web Design Studio, eSHOP B2B, Athens, LondonCopyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.